Privacy Beleid

In dit privacybeleid staat beschreven hoe Redwoodking (handelsnaam van Lemon Oak Enterprises N.V.) de persoonsgegevens van bezoekers van de webshop www.redwoodking.com verwerkt.

1. RedwoodKing houdt zich te allen tijde aan de Wet bescherming persoonsgegevens en respecteert uiteraard je privacy. Over het algemeen verzamelen wij alleen informatie die niet direct tot je identiteit herleidbaar is.

2. Wij verzamelen verder enkel persoonsgegevens die je ons vrijwillig ter beschikking stelt, zoals je NAW-gegevens, e-mailadres en/ of telefoonnummer en betaalgegevens wanneer je met ons een (koop)overeenkomst aangaat of meer informatie van ons wil ontvangen. Deze gegevens zullen dan worden opgenomen in ons klantenbestand en eventueel in je eigen RedwoodKing account. Wanneer je deze gegevens aan ons verstrekt, zullen wij deze alleen voor die specifieke doeleinden gebruiken (tenzij hier anders vermeld).

3. Daarnaast kan RedwoodKing je persoonsgegevens (met jouw toestemming of als je klant bent geworden) eventueel gebruiken om je op de hoogte te stellen van producten of diensten die voor jou interessant kunnen zijn. Je kunt je hier altijd voor afmelden via info@lemonoak.com

4. Het is altijd toegestaan RedwoodKing te vragen naar inzage in je persoonsgegevens, je gegevens te verbeteren, aan te vullen, te verwijderen of af te schermen wanneer deze gegevens onjuist, onvolledig of niet van toepassing zijn.

5. Ben je jonger dan 16 jaar dan heb je toestemming nodig van een ouder of voogd om je persoonsgegevens aan RedwoodKing te verstrekken. Je ouder of voogd kan daarbij altijd vragen de aan RedwoodKing verstrekte gegevens te laten aanpassen of verwijderen.

6. Wij maken veelal gebruik van cookies. Een cookie is een klein bestandje dat met pagina’s van onze website wordt meegestuurd en door je browser op de harde schrijf van je computer, smartphone of tablet wordt opgeslagen. Je kunt de plaatsing van deze cookies altijd weigeren door dit in te stellen in je browser.

7. Cookies worden door ons gebruikt om jouw voorkeuren, inhoud van je winkelwagen en je accountgegevens te onthouden én om de inhoud van onze website speciaal voor jou te kunnen personaliseren. Met die cookies houden we bij welke pagina’s van de webshop je bezoekt en welke zoektermen je hebt gebruikt. Dit combineren wij met andere gegevens, zoals de verwijzende website of zoekmachine, de dag en tijdstip van het bezoek en bepaalde technische gegevens, zoals browserinstellingen en het besturingssysteem. Deze gegevens komen allemaal samen in een profiel dat wij aanvullen bij ieder volgend bezoek van jou aan onze website. Als je al klant bent bij Bamigo wordt aan het profiel ook bekende klantinformatie toegevoegd zoals het productbezit of het aantal transacties dat in het verleden gedaan is. Het profiel bevat gegevens die maximaal 6 maanden oud zijn. Oudere gegevens worden automatisch uit het profiel verwijderd.

8. RedwoodKing maakt daarnaast gebruik van Google Analytics om een beeld te krijgen hoe jij en onze andere bezoekers deze website bereiken en hoe jullie die gebruiken. Zo kunnen we onze website optimaliseren. Ook hier wordt gebruik gemaakt van cookies. Klik hier voor meer informatie over welke cookies precies bij Google Analytics worden geplaatst. Ook verzamelt Google Analytics specifieke informatie, zoals IP-adressen en browsergegevens, en brengt deze over naar en door Google opgeslagen servers in de Verenigde Staten. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien zij hiertoe wettelijk verplicht worden of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken.

9. RedwoodKing zorgt voor passende technische en organisatorische veiligheidsmaatregelen om de (door jou verstrekte) persoonsgegevens te beschermen. Deel van deze zorgvuldigheid is het gebruik van Secure Socket Layer (SSL). Bij communicatie per e-mail kan de volledige gegevensbeveiliging echter niet door ons gewaarborgd worden.

10. Soms kan het nodig zijn je persoonsgegevens aan derden ter beschikking te stellen. Dat kan te maken hebben met de in dit privacybeleid genoemde gegevensverwerkingen die in opdracht van en onder verantwoordelijkheid van ons zullen uitvoeren. Bijvoorbeeld om producten te verzenden of voor statistische doeleinden. In het kader van direct marketing doeleinden zullen we je gegevens niet aan derden verstrekken. Uitgezonderd wanneer we hiertoe verplicht zijn door de relevante wet- of regelgeving.

11. RedwoodKing heeft altijd het recht om dit privacybeleid aan te passen.

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met onze klantenservice via info@lemonoak.com

Winkelwagen

Geen artikelen in winkelwagen.
© 2019 redwoodking | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Deze website maakt gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie
Wat is een cookie? Een cookie is een klein tekstbestand dat bij je bezoek aan een website naar je computer wordt gestuurd. Zowel deze website als andere partijen kunnen cookies plaatsen. Waar worden cookies voor gebruikt? Deze website gebruikt cookies om het gebruiksgemak en de prestaties van de website te verbeteren. Met behulp van cookies zorgen we er onder andere voor dat je bij een bezoek aan onze site niet steeds dezelfde informatie ontvangt of moet invoeren. Cookies maken het surfen op de site dus een stuk prettiger. Er bestaan verschillende typen cookies. Deze website maakt gebruik van permanente cookies en sessie cookies. Permanente cookies: Hiermee kan de website speciaal op jouw voorkeuren worden ingesteld. Bijvoorbeeld om jouw toestemming tot het plaatsen van cookies te onthouden. Hierdoor hoef je niet steeds jouw voorkeuren te herhalen waardoor je tijd bespaart en gemakkelijker door de webwinkel navigeert. Permanente cookies kun je verwijderen via de instellingen van je browser. Sessie cookies: Met behulp van een sessie cookie kunnen we zien welke onderdelen van de website je met dit bezoek hebt bekeken. Wij kunnen de webwinkel daardoor zoveel mogelijk aanpassen op het surfgedrag van onze bezoekers. Deze cookies worden automatisch verwijderd zodra je jouw browser afsluit. Met welk specifiek doel plaatst deze website cookies? Deze website plaatst cookies om de volgende redenen: Winkelwagen (functionele cookie): Onthouden welke producten in je winkelmandje liggen. Zonder deze cookie kun je geen producten bestellen of in je winkelmandje plaatsen. Cookiekeuze (functionele cookie): Onthouden of je ons toestemming hebt gegeven tot het plaatsen van cookies. Google Analytics (tracking cookie): Meten hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden en hier met rapportages inzicht in proberen te verkrijgen. Google AdWords (tracking cookie): Meten we hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden. Deze kennis gebruiken we om onze AdWords campagnes te verbeteren. Facebook (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze Facebook pagina te 'liken'. Deze button werkt door middel van code die van Facebook zelf afkomstig is. Twitter (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze Twitter pagina te volgen. Deze button werkt door middel van code die van Twitter zelf afkomstig is. AddThis (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze content te delen via Facebook, Twitter, Hyves en diverse andere social media websites. Affiliate marketing (marketing cookies): Deze cookies gebruiken wij om partnersites (affiliates, zoals Daisycon, TradeTracker en Cleafs) te belonen voor hun bijdrage aan de verkoop. Review sites (marketing cookies): Wij worden graag door klanten beoordeeld. Hiervoor gebruiken we een review site zoals The Feedback Company. Deze plaatst cookies voor een juiste werking. Hoe kan ik cookies beheren of verwijderen? Meestal kunnen cookies worden beheerd, bewerkt en verwijderd via je browser. Meer informatie over het in- en uitschakelen en het verwijderen van cookies kan je vinden in de instructies en/of met behulp van de Help-functie van jouw browser.